Freelance webdesigner

Hej, og velkommen til. Det er mig, Nicolai Sørensen, der har designet den hjemmeside, du lige nu er inde på. Jeg har arbejdet professionelt med design og udvikling af hjemmesider siden 2011. Når jeg designer en hjemmeside for en kunde, er det altid med fokus på, at den efterfølgende skal kunne markedsføres i søgemaskiner og på sociale medier.

Det, der i min optik kendetegner et succesfuld hjemmeside design, er derfor heller ikke, at det er æstetisk og innovativt, men derimod at det er brugervenligt, indeholder relevant information og tydeligt call to actions, som understøtter det overordnede formål med hjemmesiden.

Hvis du vil vide mere om, hvem jeg er, og se et udsnit af de løsninger, jeg har udarbejdet igennem min karriere, kan du læse mere om mit job som freelance webdesigner her.

Digital marketing-konsulent

Jeg arbejder ikke udelukkende med webdesign og -udvikling, men har også stærke kompetencer indenfor online markedsføring af den færdige løsning. Webbranchen er en holistisk størrelse, der består af en lang række discipliner, der i samspil med hinanden ender ud i et succesfuldt projekt, som bidrager til vækst.

Mit primære fokus ligger på online markedsføring i på Google. Her består mit arbejder først og fremmest af SEO, som står for søgemaskineoptimering. Det går kort og godt ud på at optimere hjemmesider, så de har de bedste forudsætninger for at blive fundet i Googles søgeresultater.

Når en hjemmeside er opsat korrekt efter de faktorer, Google lægger vægt på, når de vurderer en hjemmeside, skaber det ligeledes et øget potentiale i forhold til at få succes med Google Ads.

Udvalgte projekter

Nicolai Sørensen har blandt andet designet hjemmeside for Nemovo ApS, LJ Electric og Charlotte Schou Strip & Event, mens han som hobbyprojekt arbejder på Kæledyrsguiden.