Hjælp til finansiering

bilfinansiering trods rki nysynet bilFinance 4U er et finansieringsselskab, som er specialiseret i at gøre det muligt for de fleste at købe en fornuftig, økonomisk og forholdsvis billig bil. Det er ikke nødvendigvis en hindring, hvis du har lidt stående i RKI.

En bil kan være altafgørende for at kunne passe et job og få børnene i skole, og derfor tilbyder vi bilfinansiering trods RKI.

Bilerne, som man kan få finansieret gennem os, er:

  1. Nysynede eller leveres nysynede efter aftale

  2. Klargjorte og servicerede

  3. Med reklamationsret ifølge Købeloven

Bilfinansiering trods RKI

Vi finansierer måske din næste bil – også selvom du står i RKI. Vi har dog en forventning om, at du har fornuftige indtægter og har en god forståelse for de udgifter, som er forbundet med at have bil.

Vi samarbejder med mange gode værksteder og autoforhandlere rundt omkring i landet, selvom vi primært finansierer biler øst for Storebælt.

Især Picanto, Pixo, Punto og biler, der kører langt på literen, og som ikke koster en formue for kunderne at vedligeholde, er vi glade for at finansiere.

Bilforsikring og byttebil

Hos os skal du ikke bøvle med bilforsikringen , da udgiften til den indgår i den månedlige ydelse.

Indtil den dag, hvor du er færdig med afbetale på finansieringsaftalen, er Finance 4U registreret som ejer af bilen.

Når alt er betalt og bilen er din, udleverer vi registreringsattesten til dig, og så bestemmer du selv, om du vil beholde bilen, sælge den videre, eller måske bruge den som byttebil.

Det er også muligt i de fleste situationer at bytte sin finansierede bil til en anden model. Det kræver, at du i mindst 12 måneder har været en god og stabil kunde hos os.

Vil du vide mere, så kontakt os på info@finance4u.dk eller via kontaktformularen på forsiden – vi besvarer ikke opkald.

Besøg Bilbasen Kontakt os