Forsikring

bilforsikring bilfinansiering

Har du svært ved at finansiere din nye bil, så kan du også opleve problemer med at få en bilforsikring. Derfor hjælper vi dig også gerne med at få styr på forsikringen. Du bliver godt og sikkert kørende, når du vælger at få din næste bil gennem os.

Bilfinansiering

Vi finansierer måske din næste bil – også selvom du står i RKI, men vi har dog en forventning om, at du har fornuftige indtægter og har en god forståelse for de udgifter, som er forbundet med at have bil.

Det betyder, at vi altid kigger efter en økonomisk bil, der passer til dit behov. Vi har fuld forståelse for, at dit behov kan ændre sig, og derfor tilbyder vi en byttebil-service.

Vi samarbejder med mange gode værksteder og autoforhandlere rundt omkring i landet, selvom vi primært finansierer biler øst for Storebælt.

Især Picanto, Pixo, Punto og den slags, som kører langt på literen, og som ikke koster en formue for at vedligeholde, er vi glade for at finansiere.

Indtil den dag, hvor du er færdig med afbetale på finansieringsaftalen, er Finance 4U registreret som ejer af bilen, og der kan derfor ikke foretages udlæg i bilen, hvis du skulle være så uheldig at havne i fogedretten.

Læs mere om vores bilfinansiering

Hjælp til bilforsikring

Du har sikkert oplevet, at forsikringsselskaberne ligesom banken, har nej-hatten på, når du henvender dig. Måske er du endda blevet direkte afvist.

Hos os er der ikke problemer med bilforsikring, da du betaler til den hver måned sammen med dit billån.

Vil du være godt og sikkert kørende, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Måske kan vi hjælpe dig.

Vil du vide mere, så kontakt os via kontaktformularen på forsiden.

Besøg Bilbasen Kontakt os